Category Archive: Trip

Lampung : Pahawang Island & Kalianda

Akhirnya kesampaian juga Cubic outing di 2015! Dengan persiapan yang mepet tapi cukup efektif jadi juga jalan-jalan bareng ke Lampung. Kenapa ke Lampung? karena pingin ke pantai. Tahun sebelumnya udah pernah ke Bali… Continue reading

The Weekenders : Campvibes

Demi mengenang setaun lalu happy camping di Ranca Upas, maka tahun ini pun kita bikin happy camping lagi di Ranca Upas dengan membawa crew yang lebih banyak. Hurrahh! Kenapa sih di Ranca Upas?… Continue reading

The one with the road trip!

Wohooo! The first best thing I’ve ever done this year is Jakarta-Bali road trip back and forth with this loveliest people. Our route was Jakarta to Probolinggo, stayed over a night and¬†explored Taman… Continue reading

Reminiscing The Beauty of Yogyakarta

December always reminds me about holiday. And I don’t know why suddenly I remember Yogyakarta. The last time I visited Jogja was June for a short getaway. I always have a feeling for… Continue reading

Dieng Short Getaway

Long story short, anak-anak kantor yang haus kebersamaan memutuskan weekend trip ke Dieng. Jumat malam naik kereta eksekutif Taksaka ke Purwokerto. Sewa dua mobil elf dari Purwokerto ke Wonosobo untuk mengangkut 28 orang… Continue reading

The Weekenders : Picnic In The Nature

Celebrated Diva’s birthday last month, I was invited to sleep over the weekend at Megamendung villa at Puncak, Bogor. Puncak can be reached with 3 hours drive from Jakarta at midnight. Our weekend… Continue reading

The Weekenders : Happy Camping

Camping. I haven’t done it in ages. Ran away from the city crowd, breathing the fresh air, meeting the mother nature and feeling solitude. So I said YES immediately when mas Aditya, Diva… Continue reading

Fall in Seoul

Once upon a time in my life, South Korea was one of must visit country in my bucket list. Simply just because my best friend lives there. And hurrah I went to South… Continue reading

Ujung Genteng

Long weekend kemarin diajakin trip ke Ujung Genteng. Berhubung udah lama nggak lihat pantai jadi langsung iya ajah. Asssiiikkk! Perjalanan 9 jam dari Jakarta-Ujung Genteng gak masalah selama ada persediaan makanan, google map,… Continue reading

  • Follow Nothing Good Gets Away on WordPress.com